Hollanda, dünyanın en büyük 4. ihracatçısı ve 6. ithalatçısı olarak dünyada yatırıma ve ticarete en açık ekonomilerinden biridir. Avrupa’nın en büyük ve kalabalık limanı Rotterdam’a ve dünyanın en iyi ulaşım altyapılarından birine sahiptir. Aynı zamanda Avrupa’ya yapılacak birçok ticaret için giriş noktasıdır konumundadır. Bu nedenledir ki Hollanda ve Türkiye arasındaki ticari alışverişler çok önemli olmaktadır.

Ülkemizden Hollanda’ ya yapılan ihracatların başında otomotiv, otomotiv yan sanayi ürünleri, yakıtlar, yağlar, tekstil ürünleri gelmektedir. Tüm bunların ışığında Hollanda’ ya yapılan gerek büyük ihracatlar gerek küçük çaplı ihracatlar ya da numune gönderimleri çok önem arz etmektedir.

Genel olarak Hollanda’ ya yapılan gönderiler düşünüldüğünde bireysel gönderilerin oranı da hiç azımsanamayacak düzeyde olmaktadır. Gerek hediye gönderimleri olsun gerek ihtiyaç gönderimleri olsun kargo taşımacılık sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Bahsi geçen tüm bu sebepler hem ticari hem de bireysel gönderiler için zaman ve maliyet kavramlarını en uygun şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ön plana çıkarmaktadır. Bu nedenle NSS Kargo olarak tüm dünya gönderilerinde olduğu gibi Hollanda gönderileri için de hem en hızlı kargo gönderim çözümleri sunuyoruz hem de en ekonomik rotaları sizin için belirliyoruz. Kargo gönderim ücretleri bakımından herkese en uygun alternatifleri UPS kargo, TNT kargo, FedEx kargo, DHL kargo ile yaptığımız iş birliklerimiz sayesinde sizlere sunabiliyoruz. Yurtdışı kargolarınız güvenle ve emniyetli bir şekilde gittiğinden emin olabilmeniz için aktif mesaj servisimiz ile düzenli bilgilendirme sağlıyoruz.