Avustralya, 8.617.930 km2 karada, 80.920 km2 sularda olmak üzere toplam 8.698.850 km2'lik bir alana kurulmuş olan hiçbir ülkeyle kara sınırı olmayan ve bu yüz ölçümü ile dünyanın 6'ncı en büyük ülkesi konumunda olan bu kıta ülkesi, 25.760 kilometrelik bir sahil şeridine sahiptir ve Türkiye ile arasındaki uzaklık 12000 km’dir.

Aradaki mesafe ne kadar olursa olsun Türkiye’den Avustralya’ya NSS kargo ile gönderi göndermek çok kolaydır. DHL, UPS, FedEx ve TNT ile yaptığımız iş birliklerimiz ile Avustralya’ya da en hızlı, en güvenli ve en uygun fiyatlara gönderi sağlayabiliyoruz.

NSS Kargo olarak gönderilerinizi firmanızdan ya da bulunduğunuz yerden alıyor ve alıcıya kadar sorunsuz ulaşması için takibini sağlıyor ve müşterilerimize aktif mesaj hizmetimiz sayesinde kargo bilgisini ulaştırıyoruz.

Avustralya’ya ihracat yapan firmalarımızın da bireysel paket gönderen müşterilerimizin de en uygun gönderim seçeneklerinden faydalanabilmeleri için alanlarında uzman kadromuzla her türlü sorularınızı gerek WhatsApp hattımız üzerinden gerek telefon hattımız üzerinden gerekse elektronik posta yolu ile cevaplıyoruz.