Türkiye jeopolitik konumu bakımından tüm dünya üzerinde oldukça avantajlı bir ülke konumundadır. Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlamasıyla ve Ortadoğu ya açılan bir kapı olmasıyla kilit bir noktada bulunmaktadır. Türkiye’nin Ortadoğu ülkeleri ile gerek vizesiz geçiş imkânları olsun gerekse ekonomik iş birlikleri olsun ihracat ve ithalat bakımından çok önemlidir. Günümüzde Ortadoğu ülkeleri ile yapılan ticari anlaşmalar da özellikle lojistik firmaları açısından büyük önem arz etmektedir.


Ortadoğu gönderilerinde tercih edilen taşımacılık yöntemi hava kargo taşımacılık yöntemidir. Hava kargo taşımacılığı hem gıdaların bozulmaması için hem de zamandan kazanılması için diğer kargo taşıma seçenekleri arasında büyük avantaj sağlamaktadır.


Avrupa ve Asya ülkelerine olduğu gibi Ortadoğu ülkelerine de yapılan kargo taşımacılığında bireysel gönderiler olduğu gibi sanayi kolu gönderileri de oldukça fazladır. Firma olarak Ortadoğu ya olan bütün gönderilerinizin de sorunsuz ve en ekonomik şekilde göndermek üzere çalışmaktayız.  Kişiye özel oluşturduğumuz fiyat politikalarımızla ve TNT Kargo, FedEx Kargo, UPS Kargo ve DHL Kargo gibi firmalarla da yaptığımız iş birlikleri doğrultusunda her firmaya ya da şahsa uygun birçok taşımacılık alternatifi sunmaktayız.