YURTDIŞINA GELİNLİK NASIL GÖNDERİLİR?

 

Evlenmek yeni bir dünyaya adım atmak ve gelinlik ise her kadının en güzel hayali ve rüyasıdır. Böyle önemli günlerinizde sizlerin yanında olmak NSS Kargo olarak bizim için çok önemli. Dünyanın neresinde olursanız olun Türkiye’nin neresinden olursa olsun aldığınız gelinliklerinizi en uygun en güvenli ve hasarsız bir şekilde sizlere ulaşmasını sağlıyoruz. Gelinlerimizin özenle yaptırdığı ya da seçtiği gelinliklerin istedikleri gün kendilerine ulaştırıyoruz. Gelinliklerin ulaşım sürecinde gerek bilgilendirme mesajlarımızla gerekse her an ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri politikamızla hem gelinlikçilerimizin hem de gelinlerimizin yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Türkiye’den yurtdışına yapılan gelinlik satışlarında gelinlikçilerimiz için de çok özel ve uygun fiyatlarımızla gelinlikçilerimizin ihracatlarında da yanındayız. Toptan gönderimlerde gelinlikçilerimize çok daha uygun bir fiyatlandırma sağlamaktayız. Gelinlikçilerimizin ürünlerinin güvenle ulaştığından emin olmaları için aktif bilgilendirme sistemimiz ile bütün gelinlikçilerimizi ihracatlarında ithalatlarında destekliyoruz.

FedEx Kargo

DHL Kargo

UPS Kargo

TNT Kargo

Firmaları ile işbirliklerimiz bulunmaktadır.

NSS Kargo olarak gönderi ulaşım süreci içerisindeki işbirliklerimiz ile de sizlere farklı alternatifler ve çok uygun fiyat alternatifleri sunmaktayız.

Gerek numune ve evrak gerek ise ihracat gönderileriniz olsun her firmaya uygun fiyat seçeneklerimiz ve aktif bilgilendirme hizmetlerimiz ile sizlere her türlü yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.