Havayolu kargo taşımacılığı, Bir malın, ülke içinde veya ülkeler arası naklini 'havayolu' üzerinden sağlayan iş koludur. Tüm dünyadaki kargo ve evrak taşıma hizmetlerinin % 8'i havayolu ile sağlanmaktadır. Taşınan ürünler genel olarak yük de hafif ama pahada ağır olan ve zaman kaybına uğramadan hızlı bir şekilde iletilmesi sağlanan gönderiler olmaktadır.

Günümüzde rekabetin gittikçe artması ve havayolu şirketlerinin artan sayısı ve yolcu ücretlerinin düşmesi neticesinde kargo taşınmasının önemi daha da artmaktadır. Bu nedenle kargo firmaları arasında gönderileri daha hızlı ve güvenli ulaştırmanın hususu daha çok önem taşımaktadır. NSS Kargo olarak diğer firmalardan bir adım daha öne çıkmak için her geçen gün kendimizi geliştirmeye gayret ediyoruz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren müşteri memnuniyetini temel amaç haline getirmiş bulunmaktayız.

Havayolu kargoculuğunda bir diğer önemli unsur ise gönderilerin güvenliğidir. Firma politikası olarak alanında uzman kadromuzla belirli periyodlarda kargonuzu kontrol ediyoruz ve durumdan müşterilerimizi aktif mesaj servisimiz ile bilgilendiriyoruz.

Havayolu kargo taşımacılığında iyi planlamanın da çok önemli bir payı bulunmaktadır. Müşterilerimizin gönderilerini istedikleri zaman zarfında alıcıya ulaştırmak bizim için çok önemli bir noktadır. Bu husus doğrultusunda uzman personelimiz sayesinde gönderilerinizi belirtilen süre içerisinde güvenli bir şekilde alıcısına ulaştırmak için prosedürlere uygun olarak durmadan çalışıyoruz.

Havayolu kargo taşımacılığı için firmamız en uygun fiyat en hızlı teslim en güvenli ulaşım ilkeleri ile her türlü gönderiler için müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaya çalışmaktadır.