Etsy, hemen hemen tüm fiziksel mağazalarda ya da e ticaret sitelerinde bulabileceğiniz ürünler yerine daha orijinal, el yapımı, vintage, el işçiliği nedeniyle kıymeti yüksek ya da az bulunan ürünlerin satışı yapılmaktadır.

Nss Kargo olarak artık Etsy ve dünyanın en büyük internet alışveriş sitesi Amazon yurt dışı gönderileriniz için de siz değerli müşterilerimize yardımcı olmak için çalışmaktayız. Yurt dışı kargolarınızı adres teslim alıyor ve kapı teslim istediğiniz adrese gönderim sağlamaktayız.

NSS Kargo olarak diğer firmalardan bir adım daha öne çıkmak için her geçen gün kendimizi geliştirmeye gayret ediyoruz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren müşteri memnuniyetini temel amaç haline getirmiş bulunmaktayız. Firma politikası olarak alanında uzman kadromuzla belirli periyodlarda kargonuzu kontrol ediyoruz ve durumdan müşterilerimizi aktif mesaj servisimiz ile bilgilendiriyoruz. Uzman personelimiz sayesinde gönderilerinizi belirtilen süre içerisinde güvenli bir şekilde alıcısına ulaştırmak için prosedürlere uygun olarak durmadan çalışıyoruz. Havayolu kargo taşımacılığı için firmamız en uygun fiyat en hızlı teslim en güvenli ulaşım ilkeleri ile her türlü gönderiler için müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaya çalışmaktadır.