İRAN’IN DÜNYA EKONOMİSİNDEKİ YERİ?

İran, MÖ 4000'lere dayanan tarihi ve var olan yerleşmeleriyle dünyadaki en eski sürekli uygarlıklardan birine ev sahipliği yapmaktadır. Tarih boyunca İran Avrasya'daki merkezî konumu nedeniyle jeostratejik öneme sahip olması bakımından bölgesel olarak güçlü bir konumda bulunmaktadır. Türkiye’nin sınır komşusu olması açısından da önemli bir ticaret kolumuzdur. İran, Suudi Arabistan'dan sonra Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki ikinci büyük ekonomidir. 

İRAN’A KARGO GÖNDERİMİ NASIL OLUR?

Ekonomik dengelerin her an değişebildiği günümüzde İran ile olan ticari ilişkilerimizi aktif durumda tutabilmek için kargo taşımacılığı için en uygun çözüm önerileri ve en hızlı ulaşım bilgileri firmamız tarafından müşterilerimize sunulmaktadır. Firmamız gönderilerin sorunsuz gidebilmesi için sürekli olarak alanında uzman personellerimizle kargoların takipçisi olmaktayız. Amacı tam müşteri memnuniyeti olan firmamız dünyada önemli bir ticari kol olan İran ‘a gönderilerinizin en iyi hizmet şartlarıyla gitmesini sağlamaktadır.

İRAN’A PAKET VE DOKÜMAN GÖNDERİMİ NASIL OLUR?

İran önemli bir jeostratejik ülke olduğu için dünyanın her yerinden her gün kargo taşıma hizmeti firmamız tarafından sağlanmaktadır. Bu ticari durumlar neticesinde firmamız İran’a taşımacılık konusunda çok hassasiyet göstermektedir. Her türlü gönderiniz büyük bir özenle dünyanın her yerine olduğu gibi İran’a da en uygun ve güvenilir şekilde taşınmaktadır.
Gönderileriniz gerek doküman olsun gerek paket olsun adresinizden alınıp alıcının adresine sorunsuz bir şekilde teslim edilmektedir. Gönderilerinizin durumunu firmamızın mesaj bilgisi sayesinden rahatlıkla takip edebileceğinizin garantisi vermekteyiz. Aynı şekilde İran’dan gelecek olan kargolarınız için de aynı hizmetler ve aynı gönderi hassasiyeti müşterilerimize firmamız sunmaktadır.
İran’a kargo gönderimi ambargolar nedeniyle zor gibi görünse de firmamızın sağladığı uygun çözüm yolları ve anlaşmalar neticesinde gönderileriniz istediğiniz yere teslim edilmektedir. 

İRAN GÖNDERİLERİ İÇİN FİYATLANDIRMA NASIL OLUR?

Son zamanlarda artan fiyat durumları nedeniyle firmamız, dünyanın dört bir yanına gönderilen her kargo da olduğu gibi İran için de en uygun fiyat seçeneklerini sunmaktadır. Dünyanın her yerine firmamız ile kargo göndermek ya da dünyanın her yerinden kargo almak ve fiyat hesaplamak internet sitemiz üzerinden rahatlıkla yapılabilmektedir. İster sistem üzerinden whatsapp uygulamamızdan ister irtibat numaralarımız ile hem bilgi almak hem de gönderi göndermek ve almak çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Her müşterimize özel uygun çözüm önerilerimiz ile firmamız olarak memnuniyetinizi garanti ederiz.