Resmi adı Brezilya Federal Cumhuriyeti olan Brezilya, Latin Amerika’nın en büyük dünyanın ise 9. Büyük ekonomisine sahip yaklaşık 212 milyon’luk nüfusa sahip olan bir ülkedir. Brezilya dünyanın en kalabalık 5. Ülkesi olması ile birlikte son yıllarda hem ihracatta hem de ithalatta çok ileri bir aşama kaydetmektedir.

Brezilya’nın başlıca ihraç ettiği ürünler arasında soya fasulyesi, demir, ham petrol, mısır ve petrol yağları gibi ürünler bulunmaktadır. Brezilya’nın ithal ettiği ürünler arasında petrol sondaj ve üretim ekipmanları, telefon cihazları, elektronik ürünler, ilaçlar, karayolu taşıt ve aksamları ve ev tamir gereçleri bulunmaktadır.

Mesafeler ne kadar olursa olsun Türkiye’den Brezilya’ya NSS kargo ile gönderi göndermek çok kolaydır. DHL, UPS, FedEx ve TNT ile yaptığımız iş birliklerimiz ile Brezilya’ya da en hızlı, en güvenli ve en uygun fiyatlara gönderi sağlayabiliyoruz.

NSS Kargo olarak gönderilerinizi firmanızdan ya da bulunduğunuz yerden alıyor ve alıcıya kadar sorunsuz ulaşması için takibini sağlıyor ve müşterilerimize aktif mesaj hizmetimiz sayesinde kargo bilgisini ulaştırıyoruz.

Brezilya’ya ihracat yapan firmalarımızın da bireysel paket gönderen müşterilerimizin de en uygun gönderim seçeneklerinden faydalanabilmeleri için alanlarında uzman kadromuzla her türlü sorularınızı gerek WhatsApp hattımız üzerinden gerek telefon hattımız üzerinden gerekse elektronik posta yolu ile cevaplıyoruz.