Belarus, başkenti Minsk olan nüfusu yaklaşık 10 milyonu bulan bir Slav devletidir. Ticaret Bakanlığı’nın verilerine göre Belarus’un en büyük ihracatçısı ve ithalatçısı Rusya’dır. Ülkemizden Belarus’ a ihraç edilen ürünler arasında Tekstil ürünleri, tarım ve hayvancılık ürünleri, İlaç ve kimya ürünleri, demir-çelik ve metal ürünleri, Madencilik ve doğal taş ürünleri, Hazır giyim ürünler, Halı ürünleri, Ağaç ve orman ürünleri ile otomotiv ürünleri bulunmaktadır.

Türkiye’den Belarus’a NSS kargo ile gönderi göndermek çok kolaydır. DHL, UPS, FedEx ve TNT ile yaptığımız iş birliklerimiz ile Belarus’a da en hızlı, en güvenli ve en uygun fiyatlara gönderi sağlayabiliyoruz.

NSS Kargo olarak gönderilerinizi firmanızdan ya da bulunduğunuz yerden alıyor ve alıcıya kadar sorunsuz ulaşması için takibini sağlıyor ve müşterilerimize aktif mesaj hizmetimiz sayesinde kargo bilgisini ulaştırıyoruz.

Belarus’a ihracat yapan firmalarımızın da bireysel paket gönderen müşterilerimizin de en uygun gönderim seçeneklerinden faydalanabilmeleri için alanlarında uzman kadromuzla her türlü sorularınızı gerek WhatsApp hattımız üzerinden gerek telefon hattımız üzerinden gerekse de elektronik posta yolu ile cevaplıyoruz.