Ülkemiz jeopolitik konum olarak birçok ülkeye göre çok avantajlı bir durumda bulunmaktadır. Asya’nın Avrupa’ya bağlandığı bir köprü görevi olması ayrıca Orta Doğu’ ya açılan bir kapı olması sebebiyle Türkiye ihracat ve ithalat için tüm dünyada çok önemli bir yere sahip olmaktadır. Bunlarla birlikte iklimsel olarak orta kuşakta yer alması ve endemik ürünlerin yetişmesi ve daha da önemlisi doğal kaynakları ile ülkemiz ticari olarak tam bir zengin maden olarak görülmektedir. Bütün bu zenginlikleri ile Türkiye doğal olarak büyük bir ticari potansiyele sahiptir.  


Bir ülkenin bağımsız olması kadar ekonomik gücü ve bu ekonomik potansiyelini doğru şekilde yönlendirmesi ve hatta önemini tam anlaması da büyük ölçüde önem arz etmektedir. Ekonomik olarak bağımsız bir ülke olabilmenin temel taşı iyi bir ihracat koluna sahip olmaktan geçmektedir. Bir ülkenin ihracat yapması ile toplumsal ekonomik refah düzeyi artmaktadır aynı zamanda o ülkenin kültürü de tüm dünya tarafından tanınmış olmaktadır. Bunlarla birlikte ihracat, ülkede yabancı sermaye ve yabancı yatırım gücünü tetikler bunun sonucunda da iş gücü, kaynak artışı ve dış borçlarda denge sağlar.


Bahsi geçen bu kadar önem arz eden bir konu olan ihracatta lojistik konusu da büyük önem taşımaktadır. Lojistik ve kargo kavramları ihracatın olmazsa olmazlarıdır. Bu nedenledir ki en uygun ve en güvenli şekilde ihracatı gerçekleştirmeyi sağlayacak olan taşımacılık sektörüne büyük bir iş düşmektedir.

Hem ekonomik hem emniyetli hem de en hızlı şekilde ihracat gönderilerinizi taşımak NSS Kargo olarak temel amacımız olmaktadır. Firma olarak yaptığımız işin sadece gönderi taşımak değil aynı zamanda prestij taşımak olduğunun bilincinde olarak alanında uzman kadromuzla yurt dışı gönderilerinde en yüksek düzeyde ilgi gösteriyor ve fiyat politikamızla ihracatçılarımızın destekçisi olmaya çalışıyoruz. UPS kargo, FedEx kargo, TNT kargo ve DHL kargo ile yaptığımız iş birliklerimiz sayesinde gerek ekonomik gerekse zaman tasarrufu olarak birçok seçenek sunabiliyoruz.